Вие сте: Спа третмани Третмани на Тело Зелена маска

Зелена маска

Третман за слабеење и моделирање

Ефикасен третман за локализиран целулит, за кожа како кора од портокал и масни наслаги. Се третираат сите делови зафатени со масни наслаги - стомак, бутови, задник, раце: за мажи и жени.

Состојките на зелена маска, во комбинација со антицелулитните гелови и одредени есенцијални масла (различни комбинации на производи во зависност од делот кој се третира), делуваат на кожата и ткивото, правејќи ја мазна и изедначена, имаат против воспалително дејство, дренираат и моделираат.  Помагаат при  слабеење и разложување на целулитот.

Share this post